Här växer Jakobsbergsgatan och Jakobsbergsgatan.se ihop

För en god miljö och ett gott handelsliv i city!

BUTIKER
Just nu pågår flytten från Jakobsbergsgatan till Jakobsbergsgatan.se
TRÄD
Helt frivilligt planterar varje butik ett träd/år i Vi-skogen. Läs mer

Om oss

Stockholm C AB är partner till Stockholm – The Capital of Scandinavia. Som partner delar vi de värderingar som ligger till grund för budskapet och vill medverka till utvecklingen av Stockholm som etablerings- och besöksdestination.

Vår vision

Vår vision är att främja handeln i city. Som första åtgärd kommer vi att under 2018/2019 digitalisera 56 huvudgator/shoppinggator i innerstaden. Varje huvudgata/shoppinggata får sin egen webbplats som vi förvaltar. Varje enskild affärsidkare får möjligheten att visa upp sin verksamhet på sin egen digitala gata. Ledordet för varje gata är ”Ju fler vi är desto mer syns vi”.

Vårt budskap

Handla i city!

Klimat

För en god miljö och ett gott handelsliv i city digitaliserar vi innerstadens huvudgator.

Har du din verksamhet i innerstaden och vill bli medlem?

Nya handelscentrum och förhöjd trängselskatt sänker innerstadens tempo och affärsliv. Varje affärsidkare som dagligen öppnar sin butik, sitt cafe eller sin restaurang bidrar till ett gott handelsliv i city och håller våra gator vid liv. För er har vi enat innerstaden och skapat STOCKHOLM C – innerstadens nya digitala plattform.
På vår huvudsajt www.stockholmc.se hittar du en lista på alla digitala huvudgator i city, hitta din gata och välkommen att bli medlem!

När du vill att vi levererar fler FREE-MAPS till din butik, avisera oss på: support@stockholmc.se

STOCKHOLM C

STOCKHOLMS HANDELSCENTRUM

En karta för handeln i city

Vår karta utmanar traditionen att spegla staden med många detaljer, istället visar den enbart huvudgatorna, tunnelbanestationer och stadens mest omtyckta sevärdheter.

VÄNNER VI STÖDJER

Sevärdheter
Som ett led i vårt arbete med att bidra till utvecklingen av Stockholm som besöksdestination presenterar vi Stockholms populäraste sevärdheter:
 ABBA The Museum
 Fotografiska Museum of Photography
 Gröna Lund Tivoli
 Junibacken Children´s playful exhibitions
 Moderna Museet Museum
 Skansen Zoo
 The City Hall
 The Royal Palace
 The Vasa Museum

Babben Larsson, Leah, Mary och John Namukhosi, Anders Lundin. Fotograf: Amunga Eshuchi

VÄNNER VI STÖDJER

Vi-skogen
I vår strävan mot en bättre värld kommer butikerna i vårt gatunätverk att plantera ett symboliskt träd per år utanför sina skyltfönster. Vår vision är att återplantera träd i hela Stockholms innerstad genom att plantera träd i Vi-skogen.

Tillsammans blir vi starkare

Följ Vi-skogen på sociala medier

Instagram

VÄNNER SOM STÖDJER OSS

Vi samarbetar mot ett gemensamt mål – att utveckla Stockholm som etablerings- och besöksdestination.
• Visitor
· www.visitstockholm.com

FOTOARKIVET
Est. 2018
Fotoarkivet är en del av samhällets kollektiva minne. Vi dokumenterar, bevarar och levandegör människans kultur och miljö. Stockholm C och gästfotografer, såväl professionella som amatörer, bevarar innerstaden för framtiden.
Projektet belyser livet på Jakobsbergsgatan med fotografin och film som verktyg. Vill du visa dina verk på jakobsbergsgatan.se/dittnamn kontakta: fotoarkivet@stockholmc.se

Bli medlem!

Under 2018/2019 digitaliserar vi 56 huvudgator/shoppinggator i innerstaden

Har du din butik på Jakobsbergsgatan har du automatiskt din butik på Jakobsbergsgatan.se Allt du behöver göra är att ansöka om medlemskap!

Jakobsbergsgatan.se

För en god miljö och ett gott handelsliv i city kan du öppna din butik redan idag och börja exponera dina produkter/tjänster och ditt varumärke på Jakobsbergsgatan.se
Marknadsför din butik tillsammans med dina butiksgrannar, ju fler ni är desto mer syns ni. Din gata behöver dig som medlem – guldläge till framgångsrik gemenskap!

Allmänna villkor
Stockholm C´s allmänna villkor
Jakobsbergsgatan.se
En del av Stockholm C

info@stockholmc.se
support@stockholmc.se
Växel: 072 33 45 333
www.stockholmc.se

Stockholm C AB
Org.Nr 556703-6784
Terms and Conditions